top of page

Lekfullt och naturligt

Jag bjuder in till en härlig stund där din familj får vara precis som den är.  Tillsammans skapar vi skratt och tokigheter samtidigt som jag fångar vartenda ögonblick på bild. Jag vill alltid skapa en upplevelse för er som familj, som ni kan tänka tillbaka på som något minnesvärt.

 

Just nu! 
Vinterkampanj: 1500kr inklusive 5 digitala bilder

Sjöbacken - Klippans reservat

Så funkar det

Plats och datum

Tillsammans bestämmer vi en plats. Kanske är det er favoritplats, hemma hos er eller runt knuten i närområdet. Jag utgår från Göteborg och kan självklart ge förslag på flera platser både centralt och runtomkring. Därefter sätter vi datum och håller lite extra koll på vädret.

 

 

Kläder och önskemål

Jag hjälper er med några ramar inför klädvalet - oftast vill vi undvika häftiga mönster och skrikiga toner. Det är trots allt er fotografering och ni väljer såklart själva. Har ni önskemål såsom flera familjemedlemmar i olika konstellationer, fyrbenta familjemedlemmar eller rekvisita så pratar vi ihop oss om det.  

 

 

Familjefotografering

Fotograferingen

Hjälp! Jag gillar inte att stå framför kameran! De flesta jag möter känner såhär och det är halva jobbet som fotograf att skapa rätt energi för att plocka fram äkta känslor som gör sig så bra på bild. Vi lär känna varandra och skulle ni vilja ha riktlinjer för posering har jag mängd av fina poser i bakfickan. 

Vi ses på bestämd plats, ser vart ljuset gör sig bäst och lär känna varandra. Därefter har vi en härlig stund där vi fångar minnesvärda ögonblick. Ni får med jämna mellanrum ta en titt på resultaten i kameran och självklart komma med idéer och förslag under tidens gång. 

Om det blir regn?
1. Vi kastar oss ut i regnet och har en unik fotografering väldigt få unnar sig (bilder blir toppen i regn!)

2. Vi kikar i kalendern, väljer ett nytt datum och laddar om. Inga bokningsavgifter föreligger. 

Sjöbacken - Klippans reservat

Vad händer sen?

Efter några dagar får ni en länk till ett personligt bildgalleri. Här väljer ni de bilder ni vill ha. När ni har valt bilder börjar redigeringsprocessen där jag färdigställer alla de bilderna ni valt. Jag föredrar alltid en redigering och stil som är naturlig. 

Efter 1-2 veckor är bilderna klara för levereras. Ni får dem via galleri med nedladdningsfunktion. Det går snabbt och smidigt att ladda ned bilderna på både PC, Mac eller mobil enhet. Vill ni ha bilderna på en egen USB-sticka går det också bra. Enklare blir det inte! 

Bilderna levereras digitalt i högsta upplösning. 

Betalning

Ni betalar vid själva fotograferingen genom Swish.  

bottom of page