top of page
Fotograf Oskar Gillblad

Om mig

Jag är älskar mitt jobb!

Klyschigt, jag vet. Men det är svårt att säga det tydligare än så.

Om mig

För mig är utgångspunkten i varje uppdrag att skapa en trygg och lugn känsla som är grunden i att fånga värdefulla minnen på bild. Jag dokumenterar de små unika ögonblicken som ni själva inte tänker på, samtidigt som ni kan räkna med att få både skratta och kramas!

 

Med erfarenhet hjälper jag er hitta de bästa foto-platserna just där ni vill vara - vare sig ni ska vara mitt i skogen eller i innerstan.

Vid ett bröllop eller familjefotografering kan ni räkna med både klassiska porträtt, kreativitet och dokumentära bilder. Jag designar tillfällen så det känns naturligt, avslappnat och kul! Självklart lyssnar jag till om ni har önskemål.

Bildstil

Min fotostil är naturlig och vanligtvis jobbar jag med ljuset som finns på platsen. I väskan finns förstås alltid ett set med blixtar för att ljusa upp mörka dagar, golden hour eller dansgolv.

Min redigering är som utgångspunkt naturlig och tidlös. Min filosofi är att ni ska vilja titta på bilderna genom hela livet och känna att dem verkligen framkallar alla känslor ni hade den dagen. 

Vad gör jag mer?

Sport och event är något som ligger mig varmt om hjärtat och många återkommande uppdrag är just turneringar, matcher eller uppvisningar. 

 Jag arbetar både med foto och enklare video.

Certifierad drönarpilot med egen drönare. 

Hör av er!

Om du själv är osäker på hur du vill ha ett visst upplägg kommer jag gärna med förslag och input. 

Jag utgår från Göteborg men reser mer än gärna

Slå en signal eller fyll i formuläret nedan, så hörs vi!

Kontakt

Göteborg

oskar@gillbladfoto.se

Tel: 0739 41 25 54

Tack för ditt meddelande

bottom of page